American Express
 

Aanvraagformulieren en algemene voorwaarden

De volgende aanvraagformulieren kunnen als pdf worden gedownload. Om onderstaande aanvraagformulieren te downloaden klikt u met uw rechtermuis op de link van het aanvraagformulier  en "save" het aanvraagformulier in uw files. Alle PDF documenten zijn 2-talig. Indien de knoppen bovenaan niet correct weergegeven worden, dient u het formulier eerst op te slaan en dan opnieuw te openen.

Aanvraagformulieren Corporate Card

Let op: Alle PDF documenten zijn 2-talig. Indien de knoppen bovenaan niet correct weergegeven worden, dient u het formulier eerst op te slaan en dan opnieuw te openen.

Aanvraagformulieren bedrijf

Let op: de algemene voorwaarden voor het bedrijf zijn separaat van het aanvraagformulier. Er is 1 apart document met de algemene voorwaarden voor alle producten. Voor de KLM producten is er een aparte versie. U vindt de algemene voorwaarden hieronder.

Algemene Voorwaarden

Aanvraagformulieren Business Travel Account

Let op: de algemene voorwaarden voor het bedrijf zijn nu separaat van het aanvraagformulier. Er is nu 1 apart document met de algemene voorwaarden voor alle producten. Voor de KLM producten is er wel een aparte versie. U vindt de algemene voorwaarden hieronder.

Algemene Voorwaarden

SEPA automatische incasso formulieren

@ Work access

Gebruik onderstaand formulier voor toegang tot American Express @ Work, de tool waarmee u het Corporate Card programma online kunt beheren. Tevens te gebruiken om nieuwe services aan te vragen voor bestaande @ Work gebruikers. 

Data File Requests

Gebruik deze formulieren indien u uw Corporate account data naar een gelieerde onderneming, derde partij of programmabeheerder buiten Europa (EEA) wenst te sturen. 

Wijzigingsformulieren

 

About the Company | Web Site Rules and Regulations | Trademarks | Privacy Statement
All users of our online services subject to Privacy Statement and agree to be bound by Terms of Service. Please read.

Copyright © 2017 American Express Company. All Rights Reserved.